HYDRA HYDRA

Vážení a milí,
bez dlhých úvodných kecov...mám tu pre vás dve mnou otestované hydratačné pecky.

REXALINE Hydra 3D Hydra-Dose Nutri + Hyper-hydratačný omladzujúci krém
Je skutočným protivráskovým, vysoko výživným a hydratačným balzámom. Napravuje pleť a vyhladzuje vrásky. Dlhodobo hydratuje, doplňuje nedostatok lipidov na povrchu pleti. Tento pleťový krém má bohatú a výživnú textúru, ktorá zahalí pleť do závoja jemnosti. Nezanecháva mastný film. Výživný krém na veľmi suchú pleť obsahuje inovovaný hyperhydratačný komplex s duálnou kyselinou hyalurónovou, červenou riasou a púštnou ružou. Ďalej obsahuje Nutri Complex s výživným olejom zo slnečnice, bambuckým maslom a ukludňujúcím alfa bisabololom.

Môj názor:
Podľa mňa je skvelý pre suchšiu pleť ale taktiež je výborný keď vám chýba hydratácia. Ja som ho napríklad používala na noc. Ako takú "nočnú masku". Hutné krémy neznášam, ale tento sa veľmi rýchlo vpije a vôbec mi neupcháva póry.

REXALINE Derma Cream Hydratačný a upokojujúci krém
Ako obväz pre hyperreaktívnu pleť, tento krém na tvár s vysokou toleranciou poskytuje okamžitú úľavu: znižuje pocity pálenia, tesnosť a sčervenanie. Účinnosť proti stárnutiu vzorca je posilnená pôsobením silného regenerujúceho glykoproteínu: opravuje, vyživuje a trvalo zvlhčuje. Koža je upokojená a regenerovaná v hĺbke, pre pocit pohodlia po celý deň.

Môj názor:
A ja len tíško súhlasím. Tento krém používam na deň. Je skvelý. Ľahučký ale hydratačný a moja pleť je po dlhšom používaní viac ako spokojná. Vzhľadom na prazvláštny kombinovaný a citlivý typ pleti, ktorú hrdo vlastním (hehe) si výberám skôr krémy, ktoré su určené pre citlivú pokožku. A tento moje očakávania naplnil.

Celkovo kozmetika Rexaline je skutočne perfektne hydratačná a som s ňou spokojná. Ak by ste mali záujem ju taktiež skúsiť, nájdete ju v predajniach Marionnaud.
backImage

Image

REXALINE Hydra 3D Hydra-Dose Nutri +

Image

REXALINE Derma Cream

back