TERRE D’HERMÈS

To, že som občas jemne chlapčenská, to už viete.
To, že kradnem pánske parfémy už zrejme viete tiež.
Ale, že ich vyberám JEMU, aby som ich mohla používať JA, to zrejme neviete!

Doteraz to bola skôr náhoda. Ale tento krát som išla na istotu. Dostala som možnosť a voľba bola jasná. Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver. Popri krásnych ženských HERMÈS vôňach bol tento pánsky parfém ako droga. Keď ho raz ovoniaš, niet cesty späť.

Možno sa mi páči práve preto, že táto vôňa vyjadruje cestu k slobode. Alebo možno práve preto, že ju vytvorila žena. Dvorná parfumárka módneho domu Hermés Christine Nagel.

Unikátna verzia pánskej vône Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver je sviežo-intenzívna a sexy. Vezme vám dych, akonáhle vdýchnete jej mužské tóny. Srdce vône tvorí zmyselný vetiver, podčiarknutý čiernym sečuánskym korením a tónmi bergamotského pomaranča.

Ak by ste si chceli "ňuchnúť" aj vy tak môžete v parfumeriách MARIONNAUD.sk a DOUGLAS.
backImage

ph. Katarína Šlesárová

Image

Horizont sa rozžiaril. Hviezda stúpa. Muži sú vábení novým Terre. Terre d\\\'Hermès Vetiver Eau Intense je vôňa, ktorá je vyjadrením jeho lásky k slobode.

Image

Dotknite sa horizontu a zadívajte sa do slnka s novou, unikátnou verziou pánskej vône Terre d\'Hermès Eau Intense Vétiver.

Image

Terre d\'Hermès Eau Intense Vétiver je mimoriadne mužná vôňa. Vytvorená bola pre moderného, úchvatného muža so živým duchom, otvorenému novým skúsenostiam...

back