REXALINE

Už ste zrejme zaregistrovali, že som dostala na testovanie viac výrobkov od značky Rexaline.
Je to kozmetika postavená najmä na hydratácii pleti. Hydratácia nie je iba o vode ale taktiež o zložkách ako je kyselina hyalurónová.
Vždy som riešila skôr iné problémy mojej pleti ako jej hydratáciu. Avšak všetko so všetkým súvisí a tiež už nemám 20. Tak som to vyskúšala.

To to nie je platená reklama. Takže to, čo si tu prečítate je môj osobný a úprimný názor a skúsenosť s týmito produktami.

Tieto výrobky som používala takmer mesiac na každodennej báze.

Hydra-DepolluSkin - gélový krém na ochranu pred znečistením pre normálnu a zmiešanú pleť.
Veľmi ľahký a príjemný krém. Nezaťažoval a nemastil moju pleť. Čo je pre mňa asi prvoradé. Taktiež ju nevysušoval ale naopak mám pocit, že ju zmatnil a zjemnil. Ako denný krém odporúčam.

Hydra-eyezone - hyper hydratačný krém na oči proti starnutiu pre všetky typy pleti
Za normálnych okolností krém na oči nepoužívam. (áno viem som príšerná) Tento krém ma to naučil. Musím povedať, že som sa pozastavila nad vetou "pre všetky typy pleti", no vzhľadom na to, že moja pleť okolo oči je dosť citlivá, nemôžem nesúhlasiť. Ak to zvládlo moje očné okolie tak vaše to "zvládne" tiež. A nie len to skutočne sa mi vrásky okolo očí jemne vypli. Nie. Kruhy nezmizli a vždy tam sú. Ale to je genetika a nedostatok spánku. Krémiky bohužial nepomôžu.

Hydra-Divine SPF 20 - hyper hydratačný podklad proti starnutiu
Á toto je môj top. Poklad! Teda podklad. Ale taký skvelý, že stačí. Fakticky fakt. A ak máte menej problematickú pleť ako ja tak na makeup rovno zabudnite. Toto vám bude stačiť. Žiadna omietka. Iba superinteligentný a ľahký krém, ktorý dodá prirodzený opálený look a glow. Nemám viac slov. Ak hľadáte niečo jemné a prirodzené tak toto je ono.

X-treme Body Sculpt - špeciálna starostlivosť o telo 4v1
Kto ma pozná vie, že neexistuje sprcha, po ktorej sa nenakrémujem. Používam roky jednu značku a jeden typ teľového mlieka. Prečo? Kvoli vôni a hydratácii pokožky na tele. Po veľmi dlhej dobe som teda skúsila niečo iné. Tak ako kruhy pod očami ani celulitída nezmizla ale musím uznať, že pokožku mám pevnejšiu aj krajšiu. Je to vidno najmä na nohách. Čo mi nie úplne vyhovovalo je vôňa krému.

Zľahka vtipnú recenziu na krém DepolluSkin a Hydra-Divine môžete nájsť aj u mňa na instagrame - v highlightoch.
Taktiež tam čoskoro pribudne aj výsledok testovania dvoch super hydratačných masiek. A už teraz vám musím povedať, že z jednej som doslovne padla na zadok. Máte sa na čo tešit.

Všetky ďalšie informácie ako i oficiálny popis výrobku či cenu si môžete prečítať pod jednotlivými obrázkami viď. nižšie.

PS: Ak ste sa niekto s touto kozmetikou stretli, dajte mi prosím vedieť váš názor.
backImage

Image

HYDRATAČNÝ GÉLOVÝ KRÉM REXALINE NA OCHRANU PRED ZNEČISTENÍM PLETI Jedninečný hyper-hydratačný gélový krém Rexaline má chladiaci účinok, dodáva pocit sviežosti a zároveň dlhodobo zmatňuje. Patentovaná technológia odstraňuje znečistenia, zbavuje pleť toxínov, pôsobí ako štít a odstraňuje škodlivé častice, čím pleť chráni a zachováva jej mladistvý vzhľad. Výťažok z jablčníka obyčajného pôsobí ako antioxidant, proti tvorbe vrások a podporuje správnu činnosť bunkového metabolizmu. Pleť je okamžite rozžiarená, hydratovaná o viac ako 50% a zmatnená o 70%. Vhodný pre normálnu a zmiešanú pleť. 50 ml, 63,9 eur kúpite v parfumériách Marionnaud alebo na www.marionnaud.sk.

Image

Hydra-Eye Zone Svieži neparfémovaný krémový gél so zelenými perlami odrážajúce svetlo okamžite vymazáva známky únavy. Spevňuje a dlhodobo hydratuje, zmenšuje opuchy a tmavé kruhy pod očami. Zvláčňuje jemnú pleť okolia očí. Krém obsahuje kyselinu hyalurónovú, červené riasi a adéniu. 15 ml, 50,30 eur, kúpite v parfumériách Marionnaud alebo na www.marionnaud.sk.

Image

Hydra-Divine SPF 20 rozjasňuje a dodáva zdravý vzhľad. Vďaka novému komplexu s obsahom pigmentov sadne ako druhá pleť. Zmieša sa s vaším prirodzeným tónom pleti a optimálne ju hydratuje. Upravuje nedokonalosti a chráni pred UV žiarením po celý rok. 30 ml, 35,60 eur, kúpite v parfumériách Marionnaud alebo na www.marionnaud.sk.

Image

REXALINE Line Killer X-treme BodySculpt 4v1 korekčná starostlivosť o telo. Bohatá, dokonale krémová textúra tohto špičkového prípravku spevňuje a vyživuje, ľahko sa vmasíruje. Obnovuje aktivitu bunkového metabolizmu a stimuluje vytváranie kolagénu a fibrilínu. Lipopeptid v kapsuliach pôsobí na starnúce bunky a stimuluje syntézu proteínov na podporu pleti. Ultra vyživenie a hyper hydratácia. Pokožka tela je ihneď po použití vyhladená, žiarivá, spevnená o 86%, strie sú redukované o 45% a celulitída o 76%. 150 ml, 108,7 eur, kúpite v parfumériách Marionnaud alebo na www.marionnaud.sk.

Image

Hydra-Shock je gélová maska na okamžité rozjasnenie. Vláčna, svieža určená pre všetky typy pleti. Zvláčňuje a revitaluje pleť. Okamžité vyhladenie jemných línií. Špeciálne účinné látky sú výťažok z harmančeka a vitamín E. 75ml, 43,20 eur, Night mask-in-cream - Táto nočná bezoplachová maska 6 x 3 ml je vybavená silným chrono-regeneračným účinkom, ktorý pomáha zvýšiť obnovu buniek pokožky počas celej doby vášho spánku. Obohatená extraktmi z harmančeka a vitamínom E hydratuje, vyživuje a upokojuje najcitlivejšiu pokožku na dlhú dobu. Po prebudení sa vrásky vyhladia, pokožka je vyplnená a pleť je jasnejšia. Každá kapsula uvoľňuje správnu dávku produktu pre optimálnu aplikáciu. 40,90 eur, kúpite v parfumériách Marionnaud alebo na www.marionnaud.sk.

back