KORIKA

Moja pleť je hrozná. A to nepreháňam. Ani trošku. V lete je to lepšie... ale aj tak. A moja starostlivosť už stratila trpezlivosť. Teda ja som stratila. Aj starostlivosť aj trpezlivosť. Čím som staršia, tým sa mi viac nechce. Patlať sa s maskami. Niekedy ma takáto recenzia nakopne opäť pre seba niečo spraviť. Pre seba aj svoje okolie!
Takžééé:
Najprv Vám poviem niečo o značke KORIKA, ktoré si môžete objednať na stánke NOTINO.sk, nech viete o čom je tu reč.
Korika je kórejská značka a jedná sa najmä o vysoko kvalitné plátenné masky. V týchto maskách môžete nájsť napríklad aktívne uhlie, íl, 24-karátové zlato, slimačí extrakt, výťažky z hodvábu, levanduľu, liči, aloe vera alebo vodu z ľadovca či bambucké maslo. Sú zamerané na rôzne typy pleti.
StarBeauty je prémiová kolekcia, ktorú ocenia najmä ženy, ktoré chcú vyskúšať vzácne ingrediencie, revitalizovať a rozjasniť svoju pleť.
Rada NaturBeauty zahŕňa rôzne druhy masiek, ktorých hlavným benefitom sú prírodné extrakty a voda z ľadovca.
Masky z kolekcie SciBeauty odráža súčasné trendy v ázijskej kozmetike a ponúka masky nielen na tvár, ale aj na ruky, nohy a pery a zaisťuje tak kompletnú starostlivosť.

Dobre! Dosť bolo "teórie", teraz trošku reálnej praxe. Ak teda chcete vedieť ako masky obstáli u mňa a prečo som si vybrala REVITALIZAČNÚ MASKU SO SLIMAČÍM EFEKTOM... tak rozhodne čítajte ďalej! (na konci sa skrýva malé milé prekvapenie!!!)
Viac info pod fotkami.
backImage

Image

Nebudem vás naťahovať...Mojím favoritom sú jednoznačne REGENERAČNÉ MASKY NA RUKY a NOHY! To je proste môj top. Áno viem. Čakali ste, že budem rozprávať o maskách na tvár. Nebojte, príde aj to. Ale nemôžem si pomôcť. Toto bola bomba. Ruky aj nohy boli po nich hebké a jemnučké. Žiadne zádery a suchá koža okolo nechtov. V zime si dáme určite ďalšie “ rande“. No tentokrát ich nechám pôsobiť o mnoho dlhšie.

Image

Z masiek na tvár by som, ako svojho favorita, vybrala gélovú MASKU SO SLIMAČÍM EXTRAKTOM. Gélová forma bola pre mňa novinkou a páčila sa mi trošku viac ako tie plátené. Príjemne chladila a lepšie držala na tvári. Nevidela som žiadny negatívny ale ani okamžitý viditeľne pozitívny efekt. Nebuďme však naivné. Aj takýmto maskám treba dať čas a používať ich častejšie. Každopádne, bol to pre moju pleť veľmi príjemný zážitok. Z plátených masiek sa mi veľmi páčila rozjasňujúca maska s liči. Vychytávočka na leto. Tá vskutku pleť rozžiarila a nádherne voní. Z plátených masiek sa mi veľmi páčila rozjasňujúca maska s liči. Vychytávočka na leto. Tá vskutku pleť rozžiarila a nádherne voní.

Image

KOMPLEXNÉ ZHRNUTIE (výhody a nevýhody): Na jednej strane oceňujem praktickosť a balenie. Na strane druhej ma rozčuluje množstvo použitého plastu, napríklad okolo gélovej masky, ktorá sa mi tak páčila. Bola som príjemne prekvapená, že aj moja citlivejšia pleť reagovala na masky viac ako pozitívne. Žiadne pálenie či nepríjemný pocit. To, že sa vám pleť nezmení po jednom použití masky asi viete, ale dopriať si 15-20min voňavého ničnerobenia a starostlivosti o pleť je fajn. A kdekoľvek!

Image

Ceny sú podľa mňa viac ako fajn. Pohybujú sa od 3,90 – 9,90Eur. Veď nie každý má na to, aby vyhodil jednorázovo za masku „jednostoeuropeňazí“. A mne sa dokonca stalo, že som si kúpila drahú masku a ani som ju nestihla minúť. Za túto cenu si od značky KORIKA radšej vyberiem viac druhov masiek, ktoré sú skladnejšie a prakticky sa aplikujú. Takáto maska môže byť taktiež skvelý darček.

Image

A jááá teda jeden taký darček pre vás mám! Vlastne tri darčeky! Ak máte záujem otestovať masky KORIKA aj vy, napíšte mi na môj instagramový profil, pod akúkoľvek foto, komentár v znení: „CHCEM MASKU KORIKA“ a prvá z vás dostane tieto tri masky: LUXUSNÁ rozjasňujúca s 24k zlatom, ČISTIACA s aktívnym uhlím a ANTISTRESOVÁ maska.

back