PURAVIDA BIO

V poslednej dobe sa pomaly ale iste začínam prikláňať k takej tej "zdravšej" a ekologickejšej kozmetike. Cesta a proces je to dlhý a nenásilný ALE! ...keď ma oslovili na recenziu PuraVida BIO ani sekundu som neváhala a veeeeľmi som sa potešila. Táto prírodná kozmetika s biologickým pôvodom neobsahuje parabény ani umelé konzervačné látky. Nie je testovaná na zvieratách. Obaly sú 100% recyklovateľné...A! Krásne voní!

Vybrala som si tieto produkty a moj názor na ne nájdete pod každým obrázkom jednotlivo.

TEKUTE MYDLO
KREM NA RUKY
MASKA NA TVAR
DETSKY SPRCHOVY GEL
CISTIACA PENA NA TVAR
backImage

Image

Mydlo na ruky už nie je. Minulo sa ako prvé! Krásne voní a Leo ho miluje. Jeho prvé mydlo.

Image

Krém na ruky je asi Josov (manželov) favorit. Má večne suché ruky a neznáša také tie hutné mastné krémy ale ani tie \"gelové\" čo zmiznú kým uschnú. Efekt a pocit z tohoto krému zostáva. A opäť...nádherne voní!

Image

Pleťová maska je môj TOP. Nie som schopná sa donútiť používať masky. Asi len tak kvôli času. Na tejto sa mi páči, že ju nemusím krvopotne odstraňovať z mojej tváre po uplynutí času pôsobenia. Proste sa vpije. A keď zabudnem, že som si masku dala - nič sa nedeje. A tvár po nej úplne žiari. A hneď. Napatlala som ju aj na kamošky. Tiež boli spokojné. Takže za mňa ODPORÚČAM.

Image

Čo sa týka krémov a sprcháčov pre deti...som dosť skeptická. A vyhýbam sa im oblúkom. Leo ich ešte neporebuje. Ale uznávam, že tento banánikový krémový bublinkovač (hehe) sa nám celkom zapáčil.

Image

Posledným zo sady je táto čistiaca pena. Pri nej som zistila, že ja osobne som skôr asi na gély. Ale čistí veľmi jemne a vôbec nevysušuje. Takže odporúčam aj na citlivejšiu pleť.

back